Zet je schouders onder wetenschapspopularisering!

 

LID WORDEN

Lid worden van UPV kan voor 6 euro voor voorjaar 2021 (van januari tot en met juli). Je kan dan met korting onze activiteiten volgen en jewordt persoonlijk op de hoogte gehouden door middel van een brochure en nieuwsbrieven. Interesse? Vul dit formulier in of stuur een mailtje naar upv@vub.be

Jouw lidmaatschap wordt actief van zodra het bedrag van €6 op de rekening van UPV gestort wordt: IBAN BE02 0017 2587 6540. Je ontvangt van ons nog een mail of brief ter bevestiging en jouw lidkaart per post.

 

VRIJWILLIGER

Zelf activiteiten organiseren bij jou in de buurt?  Het kan!

  • Ben je gebeten door wetenschap, actualiteit, technologie en samenleving?
  • Breng je graag mensen samen en houd je ervan je interesse en passie met anderen te delen?

Misschien wil je dan wel deel uitmaken van één van onze lokale, enthousiaste lokale UPV-kernen uit jouw buurt (voor of achter de schermen)?
Of sterker nog, er zelf één oprichten en eventueel samen met een kennis, vriend of vriendin een gevarieerd of thematisch programma samenstellen?

Dan kan dat!
In ruil voor jouw engagement biedt UPV vzw namelijk inhoudelijke en organisatorische ondersteuning op maat en voorziet zij in een werkingsbudget.
Samen met jou bekijken we dan welke planning voor jouw lokale werking haalbaar is. Indien gewenst helpen we je ook graag in de zoektocht naar een gepaste locatie in de buurt, interessante onderwerpen, nieuwe formules of gespecialiseerde sprekers.

Interesse of wens je meer informatie?
neem contact op met Clara Cornil 

T 02 614 82 23

E upv.samenwerking@vub.be