Samenwerken met UPV

wat

 • Een vereniging?
  Je werkt voor een vereniging, bedrijf of centrum en je wenst een activiteit te organiseren met een sterke, kritische inhoud? UPV staat garant voor het populariseren van wetenschap en is dagelijks bezig met het aanspreken van wetenschappers, specialisten, kritische denkers en doeners die uiteenlopende onderwerpen op een toegankelijke manier kunnen toelichten. Wij beschikken over een uitgebreide databank van sprekers, onderwerpen, vakgroepen, partners,... en zoeken telkens de juiste match.
 • Kandidaat spreker?
  Je bent een onderzoeker, journalist, professor, schrijver en je wil jouw onderzoek op een laagdrempelige manier aanbieden aan een breed publiek? Vul dan dit webformulier in.

Foto: Tussen de Soep en de Feiten (2017, Bibliotheek Tweebronnen Leuven)

 

hoe

Op UPV vzw een beroep doen om samen te werken, is heel eenvoudig:

 • Concrete vraag of uitwerken project
  Je kunt ons contacteren met een concrete vraag naar een specifiek thema, een bezoek of een bepaalde spreker die je graag zou programmeren. Inspiratie vind je op onze aanbodslijst*. Een meer algemene aanvraag is ook mogelijk. Wij bezorgen jou dan een aantal voorstellen op maat. We slaan graag ook de handen in elkaar voor het vormgeven van een nieuw project!

* Deze lijst biedt een inspirerend en uiteenlopend overzicht van ons aanbod, maar is niet exhaustief en een automatische overeenkomst is niet gegarandeerd. Wetenschap staat immers nooit stil, net zo min als de agenda's van onze sprekers. We hanteren een standaardvergoeding, maar in sommige gevallen wordt hier van afgeweken. Contact opnemen met onze samenwerkingsverantwoordelijke is de boodschap!

 • Heeft de activiteit ism UPV vzw plaatsgevonden?
  Bezorg ons je feedback via dit handige webformulier!
 • Interesse of meer weten?
  Neem contact op met Clara Cornil op 02 614 82 23 (ook bereikbaar via upv.samenwerking@vub.be)