Meest gestelde vragen

Accreditatiepunten

Vaak krijgen we van huisartsen de vraag of er accreditatiepunten verbonden zijn aan de reeks 'Dokter, mag ik u wat vragen?'.

Dat is helaas niet het geval, omdat UPV vzw erkend is als een vormingsinstelling die zich richt naar een breed publiek en activiteiten waarvoor accrediteringspunten aangevraagd worden, buiten dat bestek vallen. 

Kwaliteit wordt wél gegarandeerd, omdat UPV steeds op zoek gaat naar gespecialiseerde sprekers in het kader van wetenschapspopularisering. En uiteraard kunnen we op aanvraag een aanwezigheidsattest voorzien.

 

Bevestigingsbrief

Als je je inschrijft voor een activiteit, krijg je een bevestigingsmail van het UPV-secretariaat. Als je die nog niet hebt ontvangen op de dag voor de aanvang van de activiteit, contacteer je best het UPV-secretariaat, zodat je op de hoogte bent van de meest recente praktische informatie.

T. 02 614 82 20

E. upv@vub.be

 

TER PLAATSE BETALEN

Als student of personeel van de Vrije Universiteit betaal je slechts 2 euro voor de meeste voordrachten. Die mag je ter plaatse betalen met gepaste munt. Voor bedragen hoger dan 2 euro vragen we om een overschrijving.

Inschrijven op voorhand is wel steeds nodig, ook wanneer je de dag zelf pas beslist om een activiteit bij te wonen. Zo kunnen we je het beste op de hoogte brengen van de meest recente praktische informatie.

 

NIEUWSBRIEF

UPV vzw stuurt je een nieuwsbrief op maat, op basis van je interesses. Probeer het uit en schrijf in op de nieuwsbrief!

 

ACTIVITEIT EVALUEREN

Aarzel niet om ons jouw mening te geven via de link evaluatieformulier of door een mailtje te sturen naar upv@vub.be