Hoe inschrijven

Heb je één of meerdere activiteiten uitgekozen die je absoluut niet wil missen? Fijn!

Voor de activiteiten georganiseerd door UPV nationaal (te Pleinlaan 5, Brussel) vragen wij vooraf in te schrijven.
Dat maakt het makkelijker om deelnemers op de hoogte te houden van eventueel bijkomende info, wijzigingen van datum of lokaal of onvoorziene omstandigheden.

 

HOE

Inschrijven kan op verschillende manieren:

 • Via de website
  Via de inschrijfknop die je in de activiteitenfiche terugvindt, kan je je gemakkelijk inschrijven. Wanneer je je via deze website registreert, onthoudt het systeem jouw naam en e-mailadres, zo bespaar je tijd.
 • Via mail
  Als je voor een relatief groot aantal activiteiten wil inschrijven, kan je via upv@vub.be een opsomming maken van de gekozen activiteiten.
  Vermeld in je mail:
  - de unieke code van de activiteit
  - de namen van de deelnemers
  - en indien je nog niet bij onze organisatie bekend bent: je adres en telefoonnummer
 • Telefonisch 
  T 02 614 82 20
   

 

BETALING
BETALING

 • Overschrijving
  Jouw inschrijving is definitief na overschrijving van het inschrijvingsgeld op rekeningnummer
  IBAN BE02 0017 2587 6540 met vermelding van de code(s) waarvoor je je wenst in te schrijven. Bij laattijdige betaling kunnen wij je deelname niet garanderen.
 • Ter plaatse
  ENKEL indien je onder het  €2-tarief valt, kan je ter plaatse betalen.

 

TARIEVEN

 • Per activiteit staat de prijs vermeld
   
 • Werkzoekenden, studenten, VUB-personeel, VUB-alumni, leden VKP VUB/EhB/UZ Brussel
  Betalen slechts twee euro (per voordracht, mag gepast ter plaatse betaald worden), tenzij anders vermeld. Zo wordt bij bezoek aan tentoonstellingen e.d. de UPV-ledenprijs aangerekend.
   
 • Paspartoe en UiTPAS
  UPV vzw maakt deel uit van het Paspartoe en UiTPAS-netwerk. We selecteren in ons nationale aanbod activiteiten waarbij je punten kan sparen en kan deelnemen aan een kansentarief. Je herkent ze aan het pictogram op de activiteitenfiche! Daarnaast zijn er ook enkele activititeiten waaraan je gratis kan deelnemen voor slechts 5 omruilpunten! Houd hiervoor je account of de Paspartoe-promofolders in de gaten!
   

   
 • Leden
  Lidgeld: € 6 voor najaar 2020
  Je kan dan steeds aan reductieprijs onze activiteiten volgen en je wordt persoonlijk op de hoogte gebracht van bijzondere aangelegenheden.

ANNULATIE

Verwittig je tenminste 5 werkdagen voor aanvang van de activiteit dan storten wij het inschrijvingsgeld terug voor 80% (UPV rekent 20% aan voor administratiekosten).
Verwittig je tenminste 1 werkdag op voorhand ingeval van ziekte, dan storten wij 80% van het inschrijvingsgeld terug zodra je ons een attest van ziekte bezorgt.
Als een activiteit niet kan plaatsvinden, wordt uiteraard het totale bedrag teruggestort.