Zet je schouders onder wetenschapspopularisering!

 

LID WORDEN

Lid worden van UPV kan voor 12 euro per academiejaar (van september tot augustus). Je kan dan met korting onze activiteiten volgen en jewordt persoonlijk op de hoogte gehouden door middel van een brochure en nieuwsbrieven. Interesse? Vul dit formulier in of stuur een mailtje naar upv@vub.be

Jouw lidmaatschap wordt actief van zodra het bedrag van €12 op de rekening van UPV gestort wordt: IBAN BE02 0017 2587 6540. Je ontvangt van ons nog een mail of brief ter bevestiging en jouw lidkaart per post.

 

STEUNEND LID

Als sympathisant, bedrijf of organisatie kan je steunend lid worden. Bij een gestort bedrag van 50 euro per academiejaar willen wij je graag bedanken met een cadeaubon die jou toelaat om 4 gratis lezingen bij te wonen. Bij een bedrag van 100 euro worden dat 9 gratis lezingen.
Deze cadeaubon staat niet op naam. Je kan de bon dus aan een vriend(in), familielid of kennis schenken, of gezellig samen een lezing bijwonen. Bovendien is er geen vervaldatum voorzien bij deze bon. Je wordt automatisch lid voor één academiejaar en kan gedurende die periode dus deelnemen aan de UPV-ledenprijs.
Terugbetaling in contanten is evenwel niet mogelijk.

 

VRIJWILLIGER

Zelf activiteiten organiseren bij jou in de buurt?  Het kan!

  • Ben je gebeten door wetenschap, actualiteit, technologie en samenleving?
  • Breng je graag mensen samen en houd je ervan je interesse en passie met anderen te delen?

Misschien wil je dan wel deel uitmaken van één van onze lokale, enthousiaste lokale UPV-kernen uit jouw buurt (voor of achter de schermen)?
Of sterker nog, er zelf één oprichten en eventueel samen met een kennis, vriend of vriendin een gevarieerd of thematisch programma samenstellen?

Dan kan dat!
In ruil voor jouw engagement biedt UPV vzw namelijk inhoudelijke en organisatorische ondersteuning op maat en voorziet zij in een werkingsbudget.
Samen met jou bekijken we dan welke planning voor jouw lokale werking haalbaar is. Indien gewenst helpen we je ook graag in de zoektocht naar een gepaste locatie in de buurt, interessante onderwerpen, nieuwe formules of gespecialiseerde sprekers.

Interesse of wens je meer informatie?
neem contact op met Guébli Carron (Vlaams-Brabant, Brussel en Limburg)

T 02 614 82 24

E guebli.carron@vub.be

of Lop Vansteenbrugge (West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen en Antwerpen)

T 02 614 82 23

E lop.vansteenbrugge@vub.be