UPV-Vrienden

 

René Wouters is een van onze enthousiaste, ondersteunende leden (Brussel, mei 2016)

Wanneer en hoe bent u eigenlijk bij UPV vzw terechtgekomen?
Toen ik nog directeur was van een middelbare school vond ik het belangrijk om op woensdagnamiddag tijd voor mezelf te nemen en hield ik ervan mezelf bij te scholen. Zo kwam ik uit bij de wetenschappelijke vormingen van de universiteit van Gent. Mijn vriend Mark, die ik leerde kennen op mijn reis naar Syrië met Ictam, sprak me over een gelijkaardig academisch aanbod in Brussel, bij UPV vzw. Als fysicus (Leuven), vond ik vooral mijn gading in Brussel.

Wat betekent wetenschap en kennis voor u?
Wetenschap en inzicht staan voor mij gelijk aan ‘vreugde’, zoals Einstein dat ook eens benoemde. Een wauw-gevoel! Wetenschap is voor mij een soort beleving. Ik kan daar werkelijk van genieten. Lees verder

 

LID WORDEN

Lid worden van UPV kan voor 10 euro per academiejaar (van september tot augustus). U kan dan met korting onze activiteiten volgen en u wordt persoonlijk op de hoogte gehouden door middel van een brochure en nieuwsbrieven. Interesse? Vul dit formulier in of stuur een mailtje naar upv@vub.be

Uw lidmaatschap wordt actief van zodra het bedrag van €10 op de rekening van UPV gestort wordt: IBAN BE02 0017 2587 6540. U ontvangt van ons nog een mail of brief ter bevestiging en uw lidkaart per post.

 

STEUNEND LID

Als sympathisant, bedrijf of organisatie kan u steunend lid worden. Bij een gestort bedrag van 50 euro per academiejaar willen wij u graag bedanken met een cadeaubon die u toelaat om 3 gratis activiteiten bij te wonen (ter waarde van 7 euro per activiteit). Bij een bedrag van 100 euro worden dat 7 gratis activiteiten.
Deze cadeaubon staat niet op naam. U kunt deze aan een vriend(in), familielid of kennis schenken, of gezellig samen een activiteit bijwonen. Bovendien is er geen vervaldatum voorzien bij deze bon. U wordt automatisch lid voor één academiejaar en kan gedurende die periode dus deelnemen aan de UPV-ledenprijs.
Als de deelnameprijs van een activiteit meer dan 7 euro bedraagt, wordt dit bedrag verminderd met 7 euro. Terugbetaling in contanten is evenwel in geen geval mogelijk.

 

VRIJWILLIGER

Zelf activiteiten organiseren bij jou in de buurt?  Het kan!

  • Ben je gebeten door wetenschap, actualiteit, technologie en samenleving?
  • Breng je graag mensen samen en houd je ervan je interesse en passie met anderen te delen?

Misschien wil je dan wel deel uitmaken van één van onze lokale, enthousiaste lokale UPV-kernen uit jouw buurt (voor of achter de schermen)?
Of sterker nog, er zelf één oprichten en eventueel samen met een kennis, vriend of vriendin een gevarieerd of thematisch programma samenstellen?

Dan kan dat!
In ruil voor jouw engagement biedt UPV vzw namelijk inhoudelijke en organisatorische ondersteuning op maat en voorziet zij in een werkingsbudget.
Samen met jou bekijken we dan welke planning voor jouw lokale werking haalbaar is. Indien gewenst helpen we je ook graag in de zoektocht naar een gepaste locatie in de buurt, interessante onderwerpen, nieuwe formules of gespecialiseerde sprekers.

Interesse of wens je meer informatie?
neem contact op met Marianne Bies

T 02 614 82 24

E marianne.bies@vub.be