kern Denderstreek

Voorzitter: 

Dhr. Jhony Van Steen | T 0475 25 11 25

LOCATIE
Stadhuis van Aalst
Grote Markt 3, 9300 Aalst
Op de kaart

Activiteiten zijn gratis, tenzij anders vermeld. Inschrijven verplicht, telefonisch of via e-mail  jhony.vsteen@skynet.be

Locatie:

Afgelopen activiteiten

Info- en debatavond: achter de schermen van de cel Vermiste Personen

19 nov 2018 19:00
Lezing
Alain Remue
Diensthoofd van de cel Vermiste Personen van de federale politie

Alain Remue geeft al meer dan 20 jaar een gezicht en een stem aan het werk van de Cel Vermiste Personen, die ingeschakeld wordt bij onrustwekkende verdwijningen en identificatie van vermiste personen. Aan de hand van praktische voorbeelden uit enkele dossiers laat Alain Remue het publiek kennis maken met hoe een onderzoek echt wordt opgestart, hoe zo'n onderzoek verloopt. Welke middelen zet het team in? Welk vervolg krijgt zo'n onderzoek?
Natuurlijk is er ruimte voor vragen én krijg je enkele tips over hoe te handelen als je zelf met een verdwijning wordt geconfronteerd.

Info- en debatavond: kanker genezen door immunotherapie?

12 feb 2019 19:00
Debat
Prof. dr. Paul De Knop
ere-rector VUB en kankerpatiënt
Dr. Julia Katharina Schwarze
UZ Brussel, expert immunotherapie

Gratis info- en debatavond over immunotherapie tegen kanker in de feestzaal van het Aalsters stadhuis. Gastsprekers zijn Paul De Knop (die tegen kanker vecht en zo de behandeling met immunotherapie kent) en dr. Schwarze, die de wetenschappelijke kant van de zaak kan toelichten en er vragen over beantwoorden. 

SFEERFOTO'S