Samenwerken met UPV

wat

 • Een vereniging?
  U werkt voor een vereniging, bedrijf of centra en u wenst een activiteit te organiseren met een sterke, kritische inhoud? UPV vzw staat garant voor het populariseren van wetenschap en is dagelijks bezig met het aanspreken van wetenschappers, specialisten, kritische denkers en doeners die uiteenlopende onderwerpen op een toegankelijke manier kunnen toelichten. Wij beschikken over een uitgebreide databank van sprekers, onderwerpen, vakgroepen, partners,... en zoeken telkens de juiste match of gaan er voor u naar op zoek.
 • Kandidaat spreker?
  U bent onderzoeker, journalist, professor, schrijver en wil uw onderzoek op een laagdrempelige manier aanbieden aan een breed publiek? Vul dan dit webformulier in.

Foto: Tussen de Soep en de Feiten (2017, Bibliotheek Tweebronnen Leuven)

 

hoe

Op UPV vzw een beroep doen om samen te werken, is heel eenvoudig:

 • Concrete vraag of uitwerken project
  U kunt ons contacteren met een concrete vraag naar een specifiek thema, een bezoek of een bepaalde spreker die u graag zou programmeren. Hieronder kan u de aanbodslijst* terugvinden. Een meer algemene aanvraag is ook mogelijk. Wij bezorgen u dan een aantal voorstellen op maat. We slaan graag ook de handen in elkaar voor het vormgeven van een nieuw project!

* Deze lijst biedt een inspirerend en uiteenlopend overzicht van ons aanbod, maar is niet exhaustief en een automatische overeenkomst is niet gegarandeerd. Wetenschap staat immers nooit stil, net zo min als de agenda's van onze sprekers. We hanteren een standaardvergoeding, maar in sommige gevallen wordt hier van afgeweken. Contact opnemen met onze samenwerkingsverantwoordelijke is de boodschap!

 

 • Heeft de activiteit ism UPV vzw plaatsgevonden?
  Bezorg ons je feedack via dit handige webformulier!

 

SAMENWERKINGSPARTNERS

Enkele voorbeelden van samenwerking(en)spartners:

PROJECTEN

Dit zijn enkele voorbeelden van projecten waar UPV vzw aan meewerkte: