Meest gestelde vragen

Accreditatiepunten

Vaak krijgen we van huisartsen de vraag of er accreditatiepunten verbonden zijn aan de reeksen 'Dokter, mag ik u wat vragen?' en 'Psychische stoornissen'.

Dat is helaas niet het geval, omdat UPV vzw erkend is als een vormingsinstelling die zich richt naar een breed publiek. UPV moet volgens het decreet 1228 uren aan vorming organiseren. Activiteiten waarvoor accreditatiepunten aangevraagd worden, kunnen niet gerekend worden tot die uren.

Kwaliteit wordt wél gegarandeerd, omdat UPV vzw steeds op zoek gaat naar gespecialiseerde sprekers in het kader van wetenschapspopularisering.

 

Bevestigingsbrief

Als u zich inschrijft voor een activiteit, krijgt u een bevestigingsmail van het UPV-secretariaat. Als u deze nog niet heeft ontvangen de dag voor de aanvang van de activiteit is het aangeraden om het UPV-secretariaat te contacteren, zodat u op de hoogte bent van de meest recente praktische informatie.

T. 02 614 82 20

E. upv@vub.be

 

TER PLAATSE BETALEN

Als student of personeel van de Vrije Universiteit betaalt u slechts 1 symbolische euro voor de meeste voordrachten. Deze mag u ter plaatse betalen met gepaste munt. Voor bedragen hoger dan 1 euro vragen we om een overschrijving.

Inschrijven op voorhand is wel steeds nodig, ook wanneer u de dag zelf beslist om een activiteit bij te wonen. Zo kunnen we u het beste op de hoogte brengen van de meest recente praktische informatie.

 

NIEUWSBRIEF

UPV vzw stuurt u een nieuwsbrief op maat, op basis van uw interesses. Probeer het uit en schrijf in op de nieuwsbrief!

 

ACTIVITEIT EVALUEREN

Aarzel niet om ons uw mening te geven via de link evaluatieformulier of door een mailtje te sturen naar upv@vub.be