Inschrijven activiteit

Waarschuwingsbericht

You've chosen an invalid activity

Statusbericht

U moet inloggen of registreren om dit formulier te kunnen bekijken.

Bedankt voor uw interesse in onze activiteit! Uw aanvraag tot inschrijving wordt nu verwerkt door het secretariaat. Uw inschrijving is pas definitief als u een bevestigingsmail hebt ontvangen én hebt betaald.

We geven alvast wat nuttige informatie mee:

U ontvangt een bevestigingsmail
Na het versturen van uw inschrijving (hieronder invullen) verwerkt ons secretariaat deze en ontvangt u daarna een bevestigingsmail met verdere praktische informatie.
Als u deze mail nog niet hebt ontvangen een dag voor de aanvang van de activiteit, neemt u best voor alle zekerheid contact op met het secretariaat: T. 02 614 82 20 | E. upv@vub.be

WACHT MET BETALEN TOT U DE BEVESTIGINGSMAIL MET BETAALGEGEVENS ONTVANGEN HEBT.

U bent definitief ingeschreven nadat wij uw betaling hebben ontvangen | voor de activiteiten waarvan de toegang 1 euro bedraagt, mag ter plaatse betaald worden
Gelieve te storten op het IBAN-rekeningnummer BE02 0017 2587 6540. Vermeld bij de mededeling de code(s) van de activiteit(en) waarvoor u zich inschrijft a.u.b.

Gelieve het secretariaat te verwittigen als u uw inschrijving wenst te annuleren, ook als de annulatie gebeurt op de dag van de activiteit.