Hoe inschrijven

Hebt u één of meerdere activiteiten uitgekozen die u absoluut niet wil missen? Fijn!

Voor de activiteiten georganiseerd door UPV nationaal (te Pleinlaan 5, Brussel) vragen wij vooraf in te schrijven.
Het is namelijk onze prioriteit om geïnteresseerden op de hoogte te stellen van eventueel bijkomende info en wijzigingen van datum of lokaal of onvoorziene omstandigheden.

BEHALVE...
voor de reeks Dokter, mag ik u wat vragen? en in de meeste lokale UPV-kernen wordt niet gevraagd om vooraf in te schrijven.

 

HOE

Inschrijven kan op verschillende manieren:

 • Via de website
  Via de inschrijfknop die je in de activiteitenfiche terugvindt, kan u zich gemakkelijk inschrijven. Wanneer u zich via deze website registreert, onthoudt het systeem uw naam en e-mailadres, zo bespaart u tijd.
 • Via mail
  Als je voor een relatief groot aantal activiteiten wil inschrijven, kan je via upv@vub.be een opsomming maken van de gekozen activiteiten.
  Vermeld in je mail:
  - de unieke code van de activiteit
  - de namen van de deelnemers
  - en indien je nog niet bij onze organisatie bekend bent: je adres en telefoonnummer
 • Telefonisch of per fax
  T 02 614 82 20
  F 02 614 82 29

 

BETALING
BETALING

 • Overschrijving
  Uw inschrijving is definitief na overschrijving van het inschrijvingsgeld op rekeningnummer
  IBAN BE02 0017 2587 6540 met vermelding van de code(s) waarvoor u zich wenst in te schrijven. Bij laattijdige betaling kunnen wij uw deelname niet garanderen.
 • Ter plaatse
  ENKEL indien u onder het €1 of €2 (Paspartoekansen-) tarief valt en tijdens de reeks Dokter, mag ik u wat vragen in het UZ Brussel kan u ter plaatse betalen.

 

TARIEVEN

 • Per activiteit staat de prijs vermeld
   
 • Werkzoekenden, Studenten, VUB-personeel, VUB Alumni, leden VKP VUB/EhB/UZ Brussel
  Betalen slechts één symbolische euro (per voordracht, mag gepast ter plaatse betaald worden), tenzij anders vermeld. Zo wordt bij bezoek aan tentoonstellingen ed. de UPV-ledenprijs aangerekend.
   
 • Paspartoe en UiTPAS
  UPV vzw maakt voor het eerst deel uit van het Paspartoe en UiTPAS-netwerk. We selecteerden in ons nationale aanbod, bij wijze van test, 15 activiteiten waarbij je punten kan sparen en kan deelnemen aan een kansentarief. Je herkent ze aan het pictogram op de activiteitenfiche! Daarnaast zijn er ook enkele activititeiten waaraan je gratis kan deelnemen voor slechts 5 omruilpunten! Houd hiervoor je account of de Paspartoe-promofolders in de gaten!
   

   
 • Leden
  Lidgeld: €10 per academiejaar (september 2016 - augustus 2017)
  U kan dan steeds aan reductieprijs onze activiteiten volgen en u wordt persoonlijk op de hoogte gebracht van bijzondere aangelegenheden.
 • Steunend lid vanaf 50
  Als bedrijf, organisatie of sympathisant kan u ook steunend lid worden vanaf €50. Wij willen u hiervoor graag extra bedanken met een cadeaubon die u toelaat drie gratis UPV-activiteiten bij te wonen ter waarde van €7 per activiteit. Bij een bedrag van €100 worden dat er zeven.

* Op bijna alle activiteiten van UPV nationaal (Brussel) kan u ook genieten van een koffie of thee, inbegrepen in de prijs.

 

ANNULATIE

Verwittigt u tenminste 5 werkdagen voor aanvang van de activiteit dan storten wij het inschrijvingsgeld terug voor 80% (UPV rekent 20% aan voor administratiekosten).
Verwittigt u tenminste 1 werkdag op voorhand ingeval van ziekte, dan storten wij 80% van het inschrijvingsgeld terug zodra u ons een attest van ziekte bezorgt.
Als een activiteit niet kan plaatsvinden, wordt uiteraard het totale bedrag teruggestort.