Midlife KICK! Een inspirerend boek voor ontembare mannen en vrouwen

zo 16 sep 2018 11:00
Literaire apero's op zondag i.s.m. het Willemsfonds, Vrijzinnig Mechelen, De Zondvloed en VC De Schakel
Evenement

Hélène Van Herck & Ann Lemmens zijn midlife-experts. Met een berg media-ervaring en heel veel goesting om de foute beeldvorming omtrent de nieuwe 50-plussers aan te pakken startten ze in 2013 het succesvolle online & offline platform Wifty. Met een open geest, de nodige sérieux en veel humor bekijken ze in MIDLIFE KICK alle aspecten van het nieuwe ouder worden. Midlife KICK, een boek over de kracht van het nieuwe ouder worden. Met dialogen over eindelijk jezelf zijn, het breindieet, lege-nesteuforie, schandalig genieten, back to the future, S.E.X., nog slimmer worden, friends with benefits, vagina-(re)animatie en het positiviteitseffect dat je zomaar cadeau krijgt. Met experts Dick Swaab, Edel Maex, Hans Van Dyck, Margriet Sitskoorn, Daan Roovers, Alain de Botton & The School of Life, Herman Depypere, Christa Eelen, Rudy Proesmans, Barbara Geusens, Thierry Hertoghe, Ann Beliën, Mark Nelissen, Patricia van Lingen, Vincent Grek, Stef Mintiens, Ann Cuyvers, Anouk Van Hoofstadt, Zaki, en wijze raad van Roman Krznaric, Richard Branson en Ruby Wax. Met zwart-witportretten* van 33 bijzondere midlife kickers door fotograaf Jean Van Cleemput, onder anderen Liesbeth Dillen, Nadine Wijnants, Myriam Thys, Clo Willaerts, Nikkie Van Lierop, Delphine Boël. (*zonder photoshop) Met heel veel deugnieterij.

Hélène Van Herck
50-plusser met Flair, stijl, lef en kennis van zaken
Ann Lemmens
50-plusser met Flair, stijl, lef en kennis van zaken
UPV lid:
gratis
Lid VKP VUB/EhB/UZ Brussel:
gratis
Studenten (alle) en personeel Vrije Universiteit Brussel:
Anderen:
gratis

Boekhandel De Zondvloed zorgt ervoor dat Midlife KICK! ter plaatse te koop is. Zo kan je je boek meteen laten signeren door de schrijfsters. (ha, dàt is pas een cadeautje voor die vriend(in) die alles al heeft!)