Kettinginterview IV: Roboticus Bram Vanderborght interviewt communicatiewetenschapper Laurence Claeys

di 19 feb 2019 19:00
vj19 KI IV
Kettinginterviews Vrij Onderzoek
Evenement

Opzet: een professor interviewt een collegaprofessor uit een andere faculteit over alle fascinerende aspecten van diens leven en onderzoek. Waarop die laatste dan weer nog een andere prof uit een andere faculteit op de rooster legt en die op zijn/haar beurt nóg een andere,… zo ontstaat een ketting van verrassende vraaggesprekken en – wie weet - kruisbestuiving.

Als eerste schakel in de ketting voelde prof. dr. Gustaaf Cornelis (Wijsbegeerte, faculteit LW) prof. dr. Ann Dooms (Wiskunde, faculteit WE) aan de tand, daarna vroeg zij “Topdokter” prof. dr. Herman Tournaye (faculteit GF en fertiliteitsarts UZ Brussel) het hemd van het lijf, waarop die dan weer roboticus prof.dr. Bram Vanderborght aan de tand voelde in een onthullend en boeiend interview. Nu mag die dus prof.dr. Laurence Claeys het vuur aan de schenen leggen... Boeiende ontmoetingen in het intieme, aangenaam ontspannen kader van het Muntpunt Grand Café: avonden om nooit te vergeten.

Prof. dr. Bram Vanderborght
Robotica, VUB
Prof. dr. Laurence Claeys
SMIT, VUB