Kettinginterview III: Topdokter Herman Tournaye interviewt roboticus Bram Vanderborght

do 15 nov 2018 19:00
nj18 KI III
Kettinginterviews Vrij Onderzoek

Ongewone ontmoetingen met inspirerende VUB-proffen

Opzet: een professor interviewt een collegaprofessor uit een andere faculteit over alle fascinerende aspecten van diens leven en onderzoek. Waarop die laatste dan weer nog een andere prof uit een andere faculteit op de rooster legt en die op zijn/haar beurt nóg een andere,… zo ontstaat een ketting van verrassende vraaggesprekken en – wie weet - kruisbestuiving.

Prof. dr. Ann Dooms (Wiskunde, faculteit WE) vroeg vorige maand prof. dr. Herman Tournaye (faculteit GF en fertiliteitsarts UZ Brussel) het hemd van het lijf, nu is het dus de beurt aan deze "Topdokter" om een collega aan de tand te voelen. Zijn keuze viel op prof. dr. Bram Vanderborght, internationaal gerenommeerd VUB-roboticus (Toegepaste wetenschappen).

Boeiende ontmoetingen in het intieme, aangenaam ontspannen kader van het Muntpunt Grand Café: avonden om nooit te vergeten.

i.s.m. Studiekring Vrij Onderzoek

Prof. dr. Herman Tournaye
Diensthoofd Fertiliteit UZ Brussel - VUB
Prof. dr. Bram Vanderborght