Kettinginterview II: Ann Dooms interviewt Herman Tournaye

nj18 KI II
Kettinginterviews Vrij Onderzoek
Panelgesprek

Opzet: een professor interviewt een collegaprofessor uit een andere faculteit over alle fascinerende aspecten van diens leven en onderzoek. Waarop die laatste dan weer nog een andere prof uit een andere faculteit op de rooster legt en die op zijn/haar beurt nóg een andere,… zo ontstaat een ketting van verrassende vraaggesprekken en – wie weet - kruisbestuiving.

Als eerste schakel in de ketting voelde prof. dr. Gustaaf Cornelis (Wijsbegeerte, faculteit LW) prof. dr. Ann Dooms (Wiskunde, faculteit WE) aan de tand, dit najaar mag zij dus “Topdokter” prof. dr. Herman Tournaye (faculteit GF en fertiliteitsarts UZ Brussel) het hemd van het lijf vragen in een onthullend en boeiend interview.

Boeiende ontmoetingen in het intieme, aangenaam ontspannen kader van het Muntpunt Grand Café: avonden om nooit te vergeten.

Prof. dr. Ann Dooms
Wiskunde, faculteit WE (VUB)
Prof. dr. Herman Tournaye
Fertiliteitsarts (en diensthoofd) UZ Brussel, faculteit GF (VUB)