Grootouders en kleinkinderen samen op onderzoek in het Museum voor Natuurwetenschappen!

03 nov 2017 13:30
Grootouders en kleinkinderen
Interactief

Neem je favoriete oma bij de arm of slinger je kleinkind in je nek en ontdek samen de grootste Europese collectie over dinosauriërs, de tijdelijke expo Apenstreken en de vele andere boeiende zalen.

We maken we het bezoek nog leuker aan de hand van smartphone en quiz-blaadjes en in het Paleolab kunnen jullie gedurende 45’ samen de handen uit de mouwen steken. In deze unieke ontdekruimte in de Dinosaurusgalerij ben je nu eens paleontoloog, dan weer geoloog of antropoloog.  Aanraken, uitproberen, onderzoeken, puzzelen: hier kan je dat allemaal!

Koninklijk Belgisch Instituut voor Natuurwetenschappen
Vautierstraat 29

Op de kaart

METRO/TREIN: Brussel Luxemburg