FILOSOFISCHE RONDLEIDING Armoede door kinderogen (VUB)

18 apr 2016 10:00
vj2016
Interactief

Momenteel loopt er op verschillende locaties in het Brusselse een fototentoonstelling, getiteld ARMOEDE DOOR KINDEROGEN,

De Vrije Universiteit Brussel, Campus Etterbeek (Gebouw D, 1e verdieping) is er daar één van. In samenwerking met het huisvandeMens Brussel en Uitstraling Permanente Vorming vzw reserveerden we voor jullie (studenten, personeel, UPV-leden,…) alvast twee rondleidingen:

> Een filosofische wandeling op maandag 18/4 om 10:00
> Een afterwork-rondleiding op woensdag 27/4 om 16:00

Hierbij GRATIS aansluiten of een ander (groeps-)moment voorstellen?
Geef een seintje via expo@vrijzinnigbrussel.be of 02 242 36 02.

De KICK-OFF van de tentoonstelling is nu vrijdag 11 maart om 13:00 in het huisvandeMens Brussel.
Houdt u ook alvast de datum van de FINISSAGE (receptie en debat) vrij? Die gaat door op 10 mei om 18:00 in de Erasmushogeschool Brussel.

Armoede door Kinderogen is een samenwerking tussen huisvandeMens Brussel, Vrije Universtiteit Brussel, Erasmushogeschool Brussel, UZ Brussel, Agorakring en UPV vzw.

Uitgebreide info vind je in deze pdf.