DINNER, DOCU, DEBAT: De kinderen van juf Kiet

05 okt 2017 18:00
Dinner, Docu, Debat
Film

Verbreed je blik en verdiep je donderdag met dit driedimensionaal totaalpakket: een maaltijd uit de wereldkeuken, een geëngageerde documentaire en een nabespreking met een academicus of iemand uit het veld. Vanaf 18u serveren we het eten en om 19.30 u rollen we het witte doek uit!

In samenwerking met Gemeenschapscentrum Elzenhof

De kinderen van juf Kiet
Docu van Petra Lataster-Czisch, Peter Lataster

115’ | In het Arabisch, Nederlands gesproken (Engels ondertiteld)

Op de basisschool in het Brabantse dorp Hapert geeft juf Kiet les in de instroomklas aan kinderen van asielzoekers. Hun trauma’s en onzekerheden uiten zich soms in angst en agressie maar door de zorg van de immer geduldige juf Kiet kunnen ze terug kind zijn en spelen.

De Kinderen van Juf Kiet is een pracht van een film, een ode aan de weerbaarheid van het kind en de tomeloze inzet en toewijding van juf Kiet, de juf die je ieder kind toewenst.

Vooraf kan je een heerlijk hapje eten en nadien wordt een nabespreking aangeboden.

Olivier van Roy
Beste Leerkracht van Brussel 2016, Leraar Kameleon, Haren

Docu en Debat: €2 of €5

Dinner (inclusief Docu):
Kleine portie €6
Grote portie €8

Gelieve op voorhand te reserveren voor de maaltijd van BON vzw | Je kan overschrijven of ter plaatse betalen

GC Elzenhof
Kroonlaan 12