Bezoek aan het Belgian Museum of Radiology

ma 03 feb 2020 14:00
vj20 dr01
Dokter, mag ik u wat vragen?
Bezoek met uiteenzetting

Wat is het moeilijk om je gezondheidszorg in te beelden zonder medische beeldvorming! Of met de eerste radiologische hulpmiddelen, die - hoe primitief ook ten opzichte van de huidige technologie - een aardverschuiving betekenden voor de medische wereld. Aan de hand van een indrukwekkende collectie objecten, toestellen en ander materiaal schetst het Belgian Museum of Radiologie - gehuisvest in het militair hospitaal Koningin Astrid - de weg van het prille begin van het binnenkijken in levende lichamen naar de hoogtechnologische mogelijkheden van vandaag.Mis de gelegenheid niet om onder begeleiding van een bevlogen gids een nog vrij onbekend museum te verkennen!

Hier kan je klikken voor de routebeschrijving met de auto en openbaar vervoer

UPV lid:
5
Lid VKP VUB/EhB/UZ Brussel:
5
Studenten (alle) en personeel Vrije Universiteit Brussel:
Anderen:
8

Samenkomst bij de ingang van het miitair hospitaal Koningin Astrid - Bruynstraat 200 - 1120 Neder-over-Heembeek
Hier vind je de routebeschrijving met de auto en openbaar vervoer: https://www.hopitalmilitaire.be/onsbereiken_nl.php