Bezoek aan de expo POP ART

03 feb 2016 10:00
TENTOONTOPPERS VJ2016
Uitstap

Pop Art in Belgium! Een onderdompeling in de Pop-golf die Europa tijdens de sixties overspoelde en diep doordrong in de wereld van de Belgische kunst! Een verwonderlijke tentoonstelling waarin voor het eerst iconische kunstwerken van de grote internationale pop art sterren (Warhol, Lichtenstein, Rosenquist, Wesselmann enz.) te zien zijn naast onze Belgische kunstenaars uit die periode (Evelyne Axell, Pol Mara, Marcel Broodthaers, Panamarenko enz.). Een Pop–romance die u niet mag missen!

DEELNAMEPRIJS
Studenten (alle) en personeel Vrije Universiteit Brussel: 10 euro (op vertoon van studenten- of personeelskaart)
Lid UPV: €10
LID VKP VUB-EhB-UZ: €10