Achter de schermen van dé Belgische bussenbouwer

di 19 nov 2019 13:30
Achter de schermen
Bezoek met uiteenzetting

Het Belgische Van Hool geniet wereldfaam als degelijke en innovatieve bussenbouwer. Achter de schermen van dit bedrijf ontdekken we hoe bussen, touringcars, maar ook allerlei minder voor de hand liggende industrïele voertuigen ontworpen en geproduceerd worden en wat het geheim is achter de stevige positie van Van Hool als marktleider in België en als incontournable speler op de exportmarkten. Hoe houden ze zich staande ten opzichte van de niet geringe concurrentie? Een unieke gelegenheid om een goed beeld te krijgen van de kansen en uitdagingen van een Belgisch bedrijf met meer dan 4.500 werknemers, dat jaarlijks tot 1400 bussen en autocars en zo’n 3000 industriële voertuigen bouwt, waarvan het 80% wereldwijd exporteert.

een deskundige gids leidt ons rond
UPV lid:
5
Lid VKP VUB/EhB/UZ Brussel:
5
Studenten (alle) en personeel Vrije Universiteit Brussel:
Anderen:
8

Afspraak bij de ingang van het bedrijf: Bernard Van Hoolstraat 58 - 2500 Lier (Koningshooikt)